HELPEN

BOUW MEE AAN DE BEDIENING VAN GENERATION IMPACT

Het werk van Generation Impact is voor een groot deel afhankelijk van giften van kerken en particulieren. Daarom zouden we een financiƫle gift voor Generation Impact zeer op prijs stellen. Daarmee helpt u ook om zoveel mogelijk content gratis te kunnen verspreiden en het mogelijk te houden om zonder vaste spreekvergoeding te preken. Ook kunnen we met meer financiƫle middelen meer nieuwe initiatieven opzetten.

Geven kan eenmalig of maandelijks. Structurele giften helpen om activiteiten en initiatieven te kunnen begroten, maar ook eenmalige giften zijn meer dan welkom.
Geven kan via IBAN NL96 INGB 0008 8880 51 t.n.v. Generation Impact. Heeft u vragen over een gift? Neem dan gerust contact op.

Gebed is essentieel voor Generation Impact. We willen je vragen om actief met ons mee te bidden en ons mee te nemen in je voorbede. Zelf doen wij wekelijks voorbede voor de gebedsverzoeken die tieners en jongeren sturen via social media. Wil je ook meebidden voor de tieners en jongeren? Neem dan contact op!

Generation Impact wordt gerund door een heel team van mensen die geloven in dezelfde visie. Iedereen heeft daarin zijn eigen kwaliteiten en talenten. Zo helpen er mensen met het grafische gedeelte, met video- en geluidsopnamen, met ondersteuning bij de spreekbeurten, met coaching en advies en nog allerlei andere taken. Denk jij dat je iets toe kunt voegen aan Generation Impact? Neem dan contact op!

Het delen van de visie is zeer belangrijk. Zeker omdat Generation Impact veel via social media werkt. Door onze boodschap actief te verspreiden werk je mee aan een generatie die impact heeft in Nederland. Alle online content is gratis toegankelijk en vrij om te delen!